Geschiedenis van de school

In september 1923 werd een nieuwe openbare school geopend aan de Koningin Julianaweg 15 te Oldemarkt. Het was destijds een tweeklassige school. Door diverse oorzaken daalde het leerlingenaantal gestaag.

In de zestiger jaren is het gebouw gesloopt en vernieuwd (en vervolgens weer gesloopt in 2001). In 1976 werd het schooljaar gestart met 32 leerlingen. Daarna ging het snel met de groei van de school.

In 1980 kwam er een derde leerkracht bij en in 1985 werd er een nieuw, vierklassig, gebouw neergezet. Dat was op het moment van bouwen al te klein.

In 1986 was de uitbreiding gereed. Daarna werd in 2003 er opnieuw uitgebreid met een lokaal en een speellokaal. In 2008 werd er een nieuwe multifunctionele ruimte aangebouwd, tezamen met een nieuwe hoofdentree en staat het gebouw erbij zoals het nu is.